gvg

Co ještě souvisí s pvním dílem Guild Wars.

gvg

Příspěvekod zemiacsik v stř 16. kvě 2012 18:30:07

zdravim, ak by mal niekto chut si kratit cakanie na dvojku nejakymi tymi gbckami, tak kludne napiste ;)
<-icq / steam / ig: zemi acsik , hrachulka bambulka || lf 4fun spvp party
zemiacsik
Deadly Champion
Deadly Champion

Guilda: CzL
Server: Ring of Fire
GW2 ID: zemiacsik.4590

Re: gvg

Příspěvekod Tai-pan v stř 16. kvě 2012 19:11:09

count me in :)
Tai-pan
Mighty Champion
Mighty Champion

Guilda: LITL
GW2 ID: Taipan.1302

Příspěvekod Zaily v stř 16. kvě 2012 19:11:38

Ja vcera pri instalaci diabla bohuzel vsechny ostatni hry krome bety GW2 smazal, skoda :( ale stejne s tim diablem mam ted o zabavu postarano, je to fakt paradni
Obrázek
Zaily
Redaktor Guild-Hall.CZ
Redaktor Guild-Hall.CZ

Guilda: PUG
GW2 ID: Zaily.4056

Příspěvekod zemiacsik v stř 16. kvě 2012 19:56:20

nj, ked uz je raz krystal v hlave zarazeny, tak je tazko sa vymanit z podruci diabla :P

zatial sa zmestia este tak 2-3 ludia do core timu

@Tai-pan napisem ti spravu :)
zemiacsik
Deadly Champion
Deadly Champion

Příspěvekod Fortrens v stř 16. kvě 2012 20:42:42

Zaily píše:Ja vcera pri instalaci diabla bohuzel vsechny ostatni hry krome bety GW2 smazal, skoda :( ale stejne s tim diablem mam ted o zabavu postarano, je to fakt paradni

Mně to diablo nepřijde nějak moc úžasné, je to pořád to samé a na dvojku to nemá, to je prostě srdcovka :twisted:
Nevím, třeba se někomu trojka líbí víc, ale mně opravdu ne :P - to je můj názor, tak mě neukamenujte :lol:
Fortrens
Fierce Champion
Fierce Champion

Příspěvekod zemiacsik v stř 16. kvě 2012 21:28:13

neboj, tu ta nikto neukamenuje, na to sluzia ine topicy :)
zemiacsik
Deadly Champion
Deadly Champion

Příspěvekod tb_ v stř 16. kvě 2012 21:45:45

Fortrens píše:
Zaily píše:Ja vcera pri instalaci diabla bohuzel vsechny ostatni hry krome bety GW2 smazal, skoda :( ale stejne s tim diablem mam ted o zabavu postarano, je to fakt paradni

Mně to diablo nepřijde nějak moc úžasné, je to pořád to samé a na dvojku to nemá, to je prostě srdcovka :twisted:
Nevím, třeba se někomu trojka líbí víc, ale mně opravdu ne :P - to je můj názor, tak mě neukamenujte :lol:

Nejak velkej zazrak se nekona i kdyz prostredi je fakt pekny a pribeh super (aspon zatim ... ACT III), ale ze by to bylo lepsi nez D2? Jako v cem dyt je to uplne stejny ...
Obrázek
tb_
Vanquishing Champion
Vanquishing Champion

Guilda: Necro Raiders
Server: Aurora Glade
GW2 ID: iTB.1428

Příspěvekod Flon v stř 16. kvě 2012 22:35:49

O hrani v jakych casech se jedna? Kdyz jde do toho Tai-tai zacina to byt zajimave
Flon
Fierce Champion
Fierce Champion

Guilda: LITL

Příspěvekod Zaily v čtv 17. kvě 2012 7:20:25

tb_ píše:
Fortrens píše:

Nejak velkej zazrak se nekona i kdyz prostredi je fakt pekny a pribeh super (aspon zatim ... ACT III), ale ze by to bylo lepsi nez D2? Jako v cem dyt je to uplne stejny ...

Berte v úvahu, že D2 začalo být nejlepší(neříkám, že předtím nebylo taky dobrý) až po datadisku a nějakým tom update, předpokládám, že v D3 se taky máme ještě dost na co těšit.. Ale prostě D2 už mám projetý křížem krážem, znám způsoby jak se nejrychleji nalevlovat, co kde většinou padá atd.. Takže aspoň tohle pro mě je u D3 zase takové neprobádané a nové a baví mě to, což je hlavní :)
Obrázek
Zaily
Redaktor Guild-Hall.CZ
Redaktor Guild-Hall.CZ

Guilda: PUG
GW2 ID: Zaily.4056

Příspěvekod Fortrens v čtv 17. kvě 2012 9:29:16

to Zaily: jo, však já to beru, prostě je to něco jiného, jiné okolí, nové questy, předměty a možnosti ;) Také jsem hrál strašně dlouho D2 a moc mě bavilo, ale po nějakém čase jsem přešel na Titan Quest, protože jsem chtěl zkusit jiné úkoly, nové věci, navíc se mi líbilo, že to bylo z takového toho mytologického hlediska, byl tam Minotaur, Kyklop, Titán a různé mytologické příšerky, ať už z čínské, tak i egyptské mytologie a to se mi opravdu moc líbilo :P
Neříkám, že D3 nikdy hrát nebudu, určitě bych si zahrál s někým v co-opu :P Ale teď se stejně musím učit na maturu, takže čekám a slintám po GW2 :lol:
Fortrens
Fierce Champion
Fierce Champion

Další

Zpět na Guild Wars