Zaily píše:Ja vcera pri instalaci diabla bohuzel vsechny ostatni hry krome bety GW2 smazal, skodaale stejne s tim diablem mam ted o zabavu postarano, je to fakt paradni

Fortrens píše:Zaily píše:Ja vcera pri instalaci diabla bohuzel vsechny ostatni hry krome bety GW2 smazal, skodaale stejne s tim diablem mam ted o zabavu postarano, je to fakt paradni
Mně to diablo nepřijde nějak moc úžasné, je to pořád to samé a na dvojku to nemá, to je prostě srdcovka![]()
Nevím, třeba se někomu trojka líbí víc, ale mně opravdu ne- to je můj názor, tak mě neukamenujte

tb_ píše:Fortrens píše:Zaily píše:Ja vcera pri instalaci diabla bohuzel vsechny ostatni hry krome bety GW2 smazal, skodaale stejne s tim diablem mam ted o zabavu postarano, je to fakt paradni
Mně to diablo nepřijde nějak moc úžasné, je to pořád to samé a na dvojku to nemá, to je prostě srdcovka![]()
Nevím, třeba se někomu trojka líbí víc, ale mně opravdu ne- to je můj názor, tak mě neukamenujte
Nejak velkej zazrak se nekona i kdyz prostredi je fakt pekny a pribeh super (aspon zatim ... ACT III), ale ze by to bylo lepsi nez D2? Jako v cem dyt je to uplne stejny ...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník