Zkoušeli jste nějak stavit buildy okolo kondic? Já jo a musím říct, že mi jasně vychází že
direct dmg > kondice
Pár věcí co jsou důležité
- kondice nekritují - dávají stále fixní dmg
- kondice ignorují armor - pořád dávají fixní dmg
- kondice se stackují v intenzitě a trvání (bleeding v intenzitě ostatní většinou v trvání)
- i maximální stack 25x bleed se sundá jedním condition removalem
- glancing nemá vliv na kondice.. dmg je pořád stejná
Tak a teď pár technických z GW2 wiki
Bleeding: 0.5 * Level + 0.05 * Condition Damage per stack per second
Poison: Level + 0.1 * Condition Damage per second
Burning: 4 * Level + 0.25 * Condition Damage per second
Confusion: Level + 0.05 * Condition Damage per stack per skill use
Když to převedeme na čísla při teoretické hodnotě "CONDITIONAL DAMAGE = 1400" tak to bude takto:
Poison dmg: 220 / sec
Burning dmg: 670 / sec
Confusion dmg: 780 / použití skillu soupeře
Bleeding dmg: 110 / sec x počet stacků
No já zkoušel conditional bleeding warriora. Osobně se mi osvědčila kombinace sword + mace. Protože mace v offhandu mi dávala ještě knockdown. V praxi ovšem pokud nemáte skill kterej dokáže rychle nastackovat ten bleeding tak žádnej zázrak. No možná proti guardianům co neumí sundavat kondice by to šlo.
Confusion sama mi připomíná Empathy z GW1. Je to conditional dmg. Ale
Empathy v GW1 brala 90 HP. Z celkového počtu 600 HP to znamenalo 6,6 hitů a jsem mrtvej
Confusion v GW2 bere 780 dmg za skill. Z průměrného HP 20 000 je to 25,6 hitů a pak jsem mrtvej.
Vidíte ten rozdíl? Rozdíl Empathy v GW1 a Confusion v GW2 je ten že Empathy jsem nikdy neignoroval. Jakmile jsem ten efekt viděl okamžitě jsem přestal dělat cokoliv a začal řvát na monky ať mi to sundaj. V GW2.. hmm.. upřímně? seru na to. 25 ran které stihnu dát než zhebnu je asi tak 3x víc než potřebuju abych zabil svůj target. A to se nezmiňuju o době trvání kde confusion je většinou velmi krátká kondice.
http://youtu.be/Ki6iNss-x08?t=4m49s
Tady na tom videu jsem zkoušel toho warriora. jak vidíte ty čísilka tak to jsou kondice. Nejefektivnější bylo samozřejmě použít skill Flurry díky kterému jsem nastackoval hromadu bleedingu velmi rychle (25kovej stack byl téměř vždy po skončení flurry). To pak mělo smysl. Nicméně pokud jsem flurry nepoužil... tak to stálo řekl bych za starou belu.
Tak a teď co jste zkoušeli? jaké názory? a prosím více než jednou větou